El Cerdanyola de futbol sala no jugarà la seva tercera Final a 4 de la Copa Catalunya

Els vallesans han quedat eliminats als quarts de final contra el Mataró (6-2)

El somni de jugar la tercera Final a 4 de la Copa Catalunya de futbol sala s'ha esvaït pel Cerdanyola Futbol Club. Aquest dimarts els vallesans van quedar eliminats contra el Mataró (6-2) als quarts de final de la competició.

El partit va començar molt bé pels de Santi Lara, que marcaven el primer gol al minut 8', obra d'Héctor Albadalejo. Amb el 0-1 els dos equips marxaven al descans, sense saber que la segona seria totalemnt diferent.

A la represa, Albadalejo feia el doblet i semblava que l'eliminatòria es començava a encarrilar pels verds. Però, en cinc minuts l'equip local va aconseguir capgirar el marcador en una segona part en què els mataronins van gaudir de més encert. Al 27' Oriol López feia el primer, al 31' empatava Antonio Medina i un minut més tard, Pol Novo avançava als maresmencs.

Arribant a les acaballes del partit i veient com quedaven eliminats el Cerdanyola va inetntar tornar a entrar al partit, però una altra vegada Oriol López i Pol Novo introduïen la pilota al fons de la xarxa, al 35' i al 38' respectivament, sentenciant el partit. El definitiu 6-2 el faria Juan Casas a l'últim minut del matx.

Amb aquesta derrota el conjunt de Santi Lara tanca una temporada per enmarcar, en què han van arribar als vuitens de final de la Copa del Rei i s'han quedat a les portes del play-off d'ascens a Segona Divisió.

Més info: El Cerdanyola FC es queda a les portes del play-off tot i tancar lliga amb golejada