El Cerdanyola Judo-Fujimae femení ascendeix a 1a Divisió

L’equip femení del Cerdanyola Judo-Fujimae ha aconseguit pujar a 1a Divisió

L’equip femení del Cerdanyola Judo-Fujimae ha aconseguit l’ascens a 1a Divisió. El conjunt format per Nadia Mahgoub, Miraiam Moreno, Jazmin Arjona, Veronica Puljalte, Laura Puig i Wndi de la Fuente s’ha imposat, a Villavisiosa de Odón, en l’enfrontament decisiu de la Final de la lliga nacional de clubs tirant d’èpica i sobreposant-se a haver de competir sense una de les seves judokes  de +70. Davant aquesta situació, algunes judokes han hagut de competir en una categoria més alta a la seva.    

Permanència del masculí

Per la seva banda, el conjunt masculí del Cerdanyola Judo-Fujimae ha certificat la permanència a 2a Divisió després d’acabar la lliga en vuitena posició. L’equip està format per Marcos Estévez, Toni Mendoza, Yunus Bekmurzaev, Max Kucan i Jordi Rosado i dirigit per David Soriano.

En la recent activitat del club també destaca la participació de 23 judokes de prebenjamí a Infantil al XI Torneig de Molins de Rei. Per als més petits va ser la seva primera experiència en una competició.

L'equip masculí del Cerdanyola Judo-Fujimae ha certificat la permanència a 2a Divisió. FOTO: Cedida

L'equip masculí del Cerdanyola Judo-Fujimae ha certificat la permanència a 2a Divisió. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.