El Cerdanyola Judo Vallès tanca el curs amb l'entrega final de cinturons

El club clou així una temporada on destaca l'ascens a primera divisió de l'equip femení i la permanència a segona del masculí

Els grups infantils i de tecnificació del Cerdanyola Judo Vallès han rebut els respectius cinturons per tancar temporada. Els i les mestres i tècnics valoren positivament la progressió dels seus alumnes durant el curs. "El nivell tècnic ha pujat molt, es fan evidents les ganes d'aprendre i la capacitat de treball dels diferents grups", asseguren. A més, el club agraeix la tornada a la competició després de l'aturada per la Covid-19, ja que aporta "coneixement esportiu i personal als judokes". 

Temporada "intensa" amb l'ascens del femení

Clou així una temporada "molt intensa", ja que els calendaris es van veure afectats per la pandèmia. Tot i això, el Cerdanyola Judo Vallès celebra "l'espectacular" temporada que han fet els seus judokes, "reflectida en experiències i resultats". 

Entre els assoliments d'aquesta temporada destaca l'ascens a primera divisió de l'equip femení i la permanència a segona divisió de l'equip masculí a la Lliga Nacional de Clubs. Ara el Cerdanyola Judo Vallès prepara la següent temporada amb "compromís i molta il·lusió per continuar amb el projecte esportiu de totes les categories".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.