El Cerdanyola seguirà un any més a Segona RFEF

Els d'Oliver Ballabriga aconsegueixen la permanència gràcies a la victòria per 1 a 0 en l'última jornada davant del Cacereño

El Cerdanyola serà un any més equip de la Segona RFEF. Així ho han certificat els verds després de la victòria davant del Cacereño per 1 a 0 en un camp de Les Fontetes ple a vessar. La comunió entre jugadors i afició es va viure des del primer minut fins a la invasió de camp després del xiulet final.

El partit començava intens, però sense un dominador clar i amb poques ocasions de gol. Es notaven els nervis entre els jugadors del Cerdanyola, que sabien que una victòria els donava la permanència. Es contaven amb comptagotes les arribades amb perill a les àrees, més enllà d'una rematada de Bruno que marxava desviada i un xut de Molina pels visitants, que blocava sense cap problema Zárraga

L'ocasió més clara de la primera meitat la tenien els extremenys al minut 41 a través d'una centrada des de la banda dreta, que rematava creuada Ruymán i la pilota marxava fregant el pal.

La segona meitat, els homes de Ballabriga han sortit amb més intenció d'anar a buscar el gol que els donés la permanència. Al minut 46 Boris ho provava amb un xut des de la frontal de l'àrea, que sortia per sobre del travesser. Tot i les intencions del Cerdanyola, el Cacereño tampoc es donava per vençut i al minut 56 Zárraga aturava un u contra u que salvava als vallesans.

El partit es travava cada vegada més, i amb la notícia que el Coria, rival directe per la permanència, perdia el seu partit per 0 a 2, el Cerdanyola no volia arriscar ni un pel. Al minut 68 Ballabriga movia la banqueta i feia entrar a Padillo per Nils Puchades, amb l'objectiu de guanyar en profunditat i alguna pilota a l'esquena de la defensa rival.

Però quan semblava que el partit acabaria amb empat a 0, una centrada de Lucas des de la banda dreta, la rematava amb el cap Perone i feia embogir Les Fontetes. El Cerdanyola s'avançava en el marcador i amb la permanència a tocar, l'afició ha tret tot el repertori de cançons per festejar-ho.

Perone ha fet el gol de la victòria. FOTO: Cerdanyola FC

Amb el xiulet final, s'ha produït la invasió de camp per part dels aficionats més joves, que buscaven felicitar els jugadors verds. Afició i jugadors han format una pinya per a celebrar el que a mitja temporada semblava impossible: la permanència a Segona RFEF.

Un any complicat que ha acabat amb un final feliç

L'entrenador del Cerdanyola, Oliver Ballabriga, s'ha mostrat més que satisfet per haver aconseguit l'objectiu de la permanència i ha assegurat que haurien "firmat arribar a l'últim partit depenent de nosaltres". També ha comentat que "a principi de temporada la situació del club no era fàcil. Vam haver de buscar jugadors que s'adaptessin  a un joc més físic, i l'arribada de Boris, que ens ha donat molt gol".

El capità, Nils Puchades, ha incidit en la feina feta durant la temporada: "Tot el club ha fet un esforç brutal, amb molts quilòmetres a la motxilla. Tant l'afició com nosaltres ho mereixiem. Veníem d'una situació molt complicada, en què hi ha hagut moments que ho veiem molt difícil, però hem donat la cara i ho hem aconseguit". I Noel ha afegit que "tot i que la primera volta no va ser bona, en la segona hem recollit els fruits que vam plantar".