Cerdanyola serà seu de la lliga de tir amb arc de la mà del Club d'Arquers

Les competicions tindran lloc entre els mesos de maig i juliol a les instal·lacions del Club d'Arquers de Cerdanyola del Vallès

Cerdanyola del Vallès i el Club d'Arquers de la ciutat acolliran la lliga de Tir amb Arc en modalitat d'aire lliure. Les competicions tindran lloc entre els mesos de maig i juliol.

"Les bones instal·lacions del CACV, han propiciat que la Federació Catalana de Tir amb arc, hagi atorgat la Lliga completa d'aire lliure i el Campionat de Catalunya absolut", expliquen des del club cerdanyolenc.

Les competicions s'han adaptat a les mesures de prevenció davant la COVID-19 i se celebraran en diferents poblacions simultàniament: Cerdanyola, Barcelona, Torrefarrera / Puigverd, Pardinyes, Cambrils i Constantí. D'aquesta forma s'aconsegueix reduir els desplaçaments dels arquers i l'aforament a cada seu.

El calendari s'ha repartit de la següent manera: 9 de Maig (Nu, Instintiu, Longbow i estàndard), 30 de Maig (Recorbat, Compost), 20 de Juny (Nu, Instintiu, Longbow i estàndard). A més, els dies 17 i 18 de juliol es disputarà el Campionat de Catalunya de tir amb arc d'aire lliure.

El Club Arquers de Cerdanyola del Vallès, amb més de 190 arquers federats, destaca que es troba en un nivell òptim per encarar aquest repte. "El bon nivell esportiu, les instal·lacions i l'excel·lent organització d'esdeveniments esportius gràcies a la generositat i col·laboració dels seus socis, coneguda a tot Catalunya, fa que l'assignació de la Lliga i el Campionat absolut, sigui la confirmació d'un creixement imparable", assenyalen.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.