Un cerdanyolenc guanya la medalla de plata a la Copa d'Europa de patinatge artístic

La competició es va celebrar el passat 5 i 6 de novembre a Croàcia

El cerdanyolenc Rubén Quintero, patinador del Club de Patinatge Artístic de Ripollet, ha quedat en segina posició a la Copa d'Europa Junior de patinatge artístic, celebrada el passat 5 i 6 de novembre a la ciutat de Pula, a Croàcia. La primera plaça va ser per l'italià Daniele Ricci.

Per a aconseguir la plata, Quintero va haver de competir en dos programes diferents: un curt i un altre llarg. Va ser a la prova curta on va destacar el cerdanyolenc i gràcies a la dificultat del combinat que va realitzar, va poder sumar la puntuació necessària per pujar al segon esglaó del podi.

Podi de la Copa d'Europa Junior de patinatge artístic. FOTO: Cedida

Podi de la Copa d'Europa Junior de patinatge artístic. FOTO: Cedida

 

El jove patinador de 17 anys va aconseguir el bitllet per a disputar aquesta competició després de quedar en cinquena posició al campionat d'Espanya d'enguany. 

Tot i que només fa tres anys que patina, el cerdanyolenc va participar per primera vegada a una competició nacional, en què va quedar tercer i li va donar accés al campionat d'Europa a Andorra.

Més enllà dels resultats esportius, Quintero explica que "l'experiència va ser brutal: visitar Croàcia, noves llengües, persones diferents, cultures, el pavelló, la temperatura, va ser un cúmul de successos que van fer d'una experiència increïble". Aquesta era la primera vegada que el jove patiador viatjava tant llunt per a competir i espera que no sigui l'última. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.