La cerdanyolenca Carla Morera, a la Lliga Iberdrola 2020-2021

Després de començar jugant al Cerdanyola FC, ha assolit l'ascens a la Primera Divisió de Futbol Femenina

Carla Morera és cerdanyolenca i, de ben petita, va començar a aficionar-se pel futbol entrenant-se al Cerdanyola FC. Després de 10 anys al club, el Seagull de Badalona de futbol femení la va fitxar. Així, i després de tres anys, se li va presentar una bona oportunitat al SD Eibar, que ara l'ha portat a classificar-se per la Lliga Iberdrola

"Va ser una decisió difícil, però encertada. Havia de deixar casa meva, la família i els amics; però les comissions i les sensacions que em van transmetre eren bones", explica Carla. L'esportista ha viscut la primera temporada molt a gust, treballant i dedicant moltes hores als entrenaments. "He hagut de fer molta feina per aconseguir el nostre objectiu perquè, quan vaig entrar, l’equip era totalment nou, fins i tot, el cos tècnic era nou". 

 

Ara, Carla Morera ha fet un salt més i ha assolit l'ascens a Primera Divisió de Futbol Femenina. La temporada 2020-2021 la jugarà a la Lliga Iberdrola, el seu somni d'ençà que va començar al Cerdanyola FC. "Ara vull gaudir d'aquesta lliga i treballar moltíssim per mantenir la categoria i el meu lloc dins el camp", explica Morera. 

Carla, explica que, a més, el futbol femení ha canviat molt així com han anat passant els anys. "Abans no era tan professional; els meus objectius han anat canviant així com la professionalitat del futbol femení i ara vull gaudir jugant contra les millors", afirma. Després d'aquesta experiència, i durant la temporada 2021-2022, Carla Morera seguirà amb el contracte de l'SD Eibar.