La cerdanyolenca Carla Rendón subcampiona en el campionat de Catalunya Base de gimnàstica artística

Amb 10 anys ha aconseguit fer-se subcampiona en categoria de barra i paral·les, quedar tercera en la prova general i sisena en la categoria de terra i salt

La cerdanyolenca Carla Rendón Botella va aconseguir la tercera posició en el Campionat de Catalunya base individual de gimnàstica artística, celebrat aquest passat cap de setmana a Rubí. 

La cerdanyolenca amb 10 anys ha aconseguit fer-se subcampiona en categoria de barra i paral·les i ha representat al Gràcia Gimnàstic Club de Barcelona. A més, la jove cerdanyolenca ha aconseguit també quedar tercera en la prova general i sisena en la categoria de terra i salt. 

La Carla, amb la curta edat que té, porta uns anys dedicant-se a aquest esport al qual va començar poc abans de fer els 6 anys. Aquesta temporada ha fet molts bons resultats. Quedant tercera, primera i tercera, respectivament en diverses proves d'aquest esport i els quals l'han permès classificar-se en primera posició per a la final del Campionat de Catalunya base individual que es va disputar aquest cap de setmana a Rubí. 

La Carla Rendón en el Campionat de Catalunya Base. FOTO: Cedida

La Carla Rendón practicant lagimnàstica artística. FOTO: Cedida

Entrenaments que impliquen molta dedicació i constància

Com molts esports, la gimnàstica artística implica dedicar-hi moltes hores i ser molt constant. La Carla amb només 10 anys dedica a aquest esports 3 hores diàries, quatre dies a la setmana i que setmanalment representa a 12h a la setmana. La Carla és d'aquelles petites esportistes que té molt clar que aquest és un esport que se li ha de dedicar moltes hores. 

 Pròxima competició 

Ara, la cerdanyolenca té un nou repte. Preparar-se pel Campionat d'Espanya de base que tindrà lloc a finals de juny, entre els dies 25 i 30 de juny, a Lleida i que està organitzat per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.