La cerdanyolenca Dasha Rabanete, subcampiona del món de BMX Flatland

La competició es va celebrar del 17 al 21 de maig a Montpeller, França

El passat cap de setmana, del 17 al 21 de maig, la cerdanyolenca, Dasha Rabanete, es va proclamar subcampiona del món de la modalitat de BMX Flatland en categoria amateur. Amb només 15 anys, Rabanete es converteix en la primera noia de l'Estat espanyol en participar en aquesta modalitat de BMX, una disciplina del ciclisme que es practica amb bicicletes cross amb rodes de 20 polzades i que està considerat un esport extrem

El Flatland es tracta d'una modalitat d'estil lliure en el qual es realitzen trucs a sobre de la bicicleta, sense rampes ni altres obstacles, més aviat en un terreny pla. Aquesta disciplina forma part de l'organisme rector del ciclisme, la Unió Ciclista Internacional (UCI), que organitza anualment la Copa del Món de BMX Flatland. 

El FISE World Series de Montpeller és una de les etapes de la Copa del Món de la UCI, en la qual, a banda dels i les esportistes amateurs, també hi participen atletes professionals que participaran en els Jocs Olímpics de París 2024. La competició va aplegar més de 500.000 persones durant els cinc dies que es va realitzar a la ciutat del sud de França. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.