VÍDEO: Cinc cerdanyolenques es proclamen campiones de Catalunya de gimnàstica rítmica

Les components cerdanyolenques del conjunt E-Girls han fet or a la categoria Sénior 5 de la Copa Catalana participant com a Club Rítmica Sabadell

El conjunt de gimnàstica rítmica E-Girls va aconseguir la primera posició en la fase final de la Copa Catalana Conjunts Tardor Nivells 4-5-6 del passat diumenge 14 de novembre a Sant Feliu de Llobregat, participant com a Club Rítmica Sabadell en la categoria Sénior 5 - 5 pilotes.

El grup dirigit per Esther Domingo Barrios l'integren les cerdanyolenques Clàudia Puig, Marta Priego, Lorena Pérez, Maria Ruiz i Núria Adan, que han entrenat sempre a l'Institut Banús i que actualment es reparteixen entre Cerdanyola i Sabadell. 

Aposta per la dificultat

Les E-Girls van aconseguir la màxima puntuació respecte la resta en dificultat (7,8) i en execució (6,4), havent apostat per un muntatge arriscat sobretot pels llançaments dels aparells, les rotacions sota el vol d’aquests i les recollides amb diferents parts del cos. Les cerdanyolenques van interpretar al pavelló Juan Carlos Navarro un ball de 2 minuts i 30 segons de durada a partir d'un mix entre les cançons Physical i The Greatest Show.

 

 

El caràcter i dinamisme que aportava aquest mix al ball va permetre a les E-Girls no estar en cap moment estàtiques, un element penalitzador en l'execució. Els únics errors que van cometre van ser dues caigudes de l'aparell, aconseguint així el primer lloc en la competició. 

Títol "sorprenent" i "desitjat"

"Ha sigut una temporada bastant emotiva, ja que era la primera vegada que tornàvem a fer conjunt des de la pandèmia, i totes ho trobàvem molt a faltar", asseguren les E-Girls. Malgrat haver notat una inestabilitat física i psicològica, s'emporten bons resultats de la temporada després de fer "molt bones competicions amb resultats boníssims".

El conjunt de les E-Girls es va formar al 2009 i des d'aleshores ha patit canvis. L'única que està des del principi és la meva Clàudia Puig, la Marta Priego va incorporar-se al 2014. La Lorena Pérez i la Maria Ruiz al 2017 i la Núria Adan al 2019. FOTO: Cedida

El conjunt de les E-Girls ha patit canvis des que es va formar al 2009: la Clàudia Puig hi és des del principi, la Marta Priego va incorporar-se al 2014, la Lorena Pérez i la Maria Ruiz al 2017 i la Núria Adan al 2019. FOTO: Cedida

Les d'Esther Domingo assumeixen que la de diumenge no  va ser la seva millor actuació: "Els nervis de la final es van notar a pista". Tanmateix, asseguren que haver lluitat la final fins a l'últim segon d'actuació les ha fet pujar a dalt del pòdium. "El títol de campiones de Catalunya va ser tant sorprenent com desitjat, després de tantes hores d’esforç i dedicació".