El CH Cerdanyola empata a Tortosa amb polèmica inclosa

Dues accions arbitrals a les acaballes del partit van perjudicar als cerdanyolencs

Partit molt igualat el que va disputar el primer equip masculí del Club Handbol Cerdanyola a la pista del Tortosa, on els atacs van superar clarament a les defenses. La primera part va ser favorable als locals per un gol 22 a 21 i el final del partit va estar marcat per dues accions arbitrals que els cerdanyolencs van considerar desfavorables.

La primera, a falta de 12 segons pel final, quan l’àrbitre va xiular una exclusió de 2 minuts en contra del Cerdanyola i un penal en contra, que va suposar l’empat a 38. A l’acció següent el gol que hauria suposat la victòria del Cerdanyola no va pujar al marcador, ja que l’àrbitre va considerar que estava fora de temps.

Derrota del femení a Canovelles

El femení del CH Cerdanyola va perdre a la pista del Canovelles, en un partit que van lluitar fins a l’últim moment, però que finalment es imposar l’equip local per 35 a 27.