El Cerdanyola CH s'estrena amb força a la Champions femenina

Les d'Andi Colaianni golegen al Nantes amb un contundent 10-0

El Cerdanyola CH es va estrenar amb una contundent victòria a la WSE Champions League. Les d'Andi Colaianni van superar per 10-0 al Nantes a Can Xarau i comencen de la millor manera possible la competició europea.

1a part: superioritat local

El partit va començar amb les verdes manant en el marcador, ja que en els primers 6 minuts de joc, el Cerdanyola ja guanyava per 2-0 gràcies als encerts de Carla Castro. Seguidament, les visitants van saber aturar els atacs de les vallesanes amb bones intervencions de la portera rival, però aquesta resistència va durar poc temps perquè les cerdanyolenques sentenciaven el partit abans de la mitja part amb els gols Maria Martín, Natalia Crespo i la capitana Gemma Solé. El Nantes va tenir l'oportunitat de retallar diferències amb un penal a favor, però Mariona Surós, la portera verda, tampoc va donar opció.

2a part: sense pietat

A la represa, el Cerdanyola va seguir sense abaixar el peu de l'accelerador aconseguint 3 gols més en els primers 10 minuts de la segona part. Les verdes van dominar gairebé totes les facetes del joc i el Nantes es mostrava impotent davant la superioritat de les seves rivals. Finalment, quan semblava que les locals no volien fer més sang, Maria Martín i Anna Carranza van marcar els dos últims gols del matx per tancar una excel·lent actuació coral de l'equip en una tarda rodona a Can Xarau. Amb aquesta victòria, el Cerdanyola CH comença de la millor manera possible el seu camí a la Champions femenina.

Pròxim partit

El Cerdanyola CH tornarà a jugar aquest mateix dimecres 11 de gener a les 21 hores a la pista del Lleidanet HC en el partit corresponent a la jornada 12 d'OK Lliga Femenina.