El CH Mataró, primer rival del Cerdanyola CH a l’OK Liga 21-22

L'Ok Liga femenina començarà el 6 de novembre

El Cerdanyola Club d’Hoquei ja coneix el calendari de l’Ok Liga Femenina 2021-2022. La competició començarà al novembre -a causa de la celebració de la competició europea de seleccions a l'octubre- però abans disputaran la Lliga Catalana amb la resta d'equips catalans de l'Ok Liga estatal.

Enguany, l'Ok Liga torna a estar conformada en un sol grup i tindrà Play-off pel títol amb els primers classificats. El Cerdanyola CH començarà la lliga el 6 de novembre a les 20.30 h a la pista del CH Mataró, que ha ascendit enguany des de la lliga Nacional Catalana. El primer partit de la temporada a Can Xarau serà el que ens enfrontarà al HC Palau de Plegamans, vigent campió de lliga, el 13 de novembre a les 20.30 h. 

La primera volta es tancarà el 5 de febrer a Astúries visitant la pista del Telecable HC. El final de la lliga regular està previst per al 28 de maig, quan el Cerdanyola CH rebrà l’equip asturià. 

 

Aquesta temporada, l'equip cerdanyolenc també disputarà la Copa d'Europa. La novetat del conjunt ver-i-blanc serà el canvi d'entrenador. El cerdanyolenc Dani Setién agafa les regnes de l'equip, que només ha registrat la baixa de Noëlie Paredes.

La temporada passada, el Cerdanyola CH va arribar a la semifinal del Play-Off pel títol de l'Ok Liga, quedant entre els 4 millors equips de la categoria, també va caure en la semifinal de la Copa de la Reina i va tornar a la competició europea quedant-se a les portes de la semifinal en perdre als quarts de final en un partit lluitat davant el CP Manlleu.