La Champions d’hoquei patins torna a Can Xarau

El 7 de gener, el Cerdanyola Club d'Hoquei s'enfronta al Nantes de França

El Cerdanyola Club d’Hoquei disputa dissabte el primer partit de la fase de grups de la WSE Champions League Women. Les verd-i-blanques s’enfrontaran al Nantes de França el 7 de gener a les 18 h i a Can Xarau.

Tercer any consecutiu

Aquesta és la tercera temporada consecutiva que el Cerdanyola CH disputa la competició europea. L’any passat, l’equip cerdanyolenc es va classificar per a la Final 4 i va caure en la semifinal davant el Telecable Gijón.

En la fase de grups d’aquesta edició s’enfrontaran al Nantes i al SL Benfica de Portugal. Així, l’equip haurà de viatjar a Lisboa i a la ciutat de l’oest de França.

Els altres equips que competeixen a la WSE Champions League són: els catalans HC Palau -vigent campió-, CP ManlleuCP Vila-Sana; el gallec HC Liceo; el portuguès Académico da Feira; l’italià Hockey Valdagno; i els francesos CS Noysi i US Coutras

Èxit de l’Aleví

En l’àmbit dels equips de base, el Cerdanyola CH ha celebrat el triomf de l’Aleví A en la primera edició del torneig internacional Sunway Sitges International Hockey Cup. El 29 de desembre van guanyar la final 9-2 davant el Sitges i es van mantenir invicte durant tot el torneig. Hi van participar equips de Catalunya, Andalusia, Andorra, Itàlia i Portugal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.