El Club d’Arquers organitza una jornada de portes obertes en favor de La Marató

La Marató de TV3 d'enguany està dedicada a la salut mental

El Club d’Arquers de Cerdanyola del Vallès col·labora amb la iniciativa solidària La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut mental. L’entitat cerdanyolenca oferirà una jornada de portes obertes el dissabte 18 de desembre. L'entitat ja ha col·laborat amb La Marató en altres ocasions. 

Aquelles persones de qualsevol edat que estiguin interessades en participar podran adreçar-se a les instal·lacions de l’entitat a la ZEM Montflorit (carrer de Boters) entre les 9 i les 13.30 h. La jornada col·laborarà amb La Marató a través de les aportacions dels participants.

La Marató 2021

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

MARATÓ PUBLI (1)

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.