El Club Bàsquet Cerdanyola lluitarà per l'ascens de categoria en fase 2 de Copa Catalunya

El primer equip del CB Cerdanyola ha quedat entre els quatre primers del Grup 2 en la fase prèvia de la lliga

El primer equip del Club Bàsquet Cerdanyola ha finalitzat la fase prèvia de Copa Catalunya Masculina classificat en la tercera posició, després d'haver finalitzat la 22a jornada amb un resultat de 15 victòries i 7 derrotes. Aquesta posició situa als de Jordi Cornellà entre els quatre equips que es disputaran l'ascens de categoria (a Lliga EBA, a nivell nacional) en la segona fase de Copa Catalunya, que s'inicia el 24 d'abril.  

Bases de la segona fase de lliga

La Copa Catalunya Masculina la conformen 36 equips, que es van repartir en tres grups de 12 equips per disputar la fase prèvia: una lliga de tots contra tots a doble volta, que el Cerdanyola va donar per finalitzada el dissabte 2 d'abril davant de l'AD Torreforta, tenint la classificació a l'ascens assegurada des del cap de setmana anterior. En la segona fase, els 36 equips de Copa Catalunya es dividiran en 9 grups, segons la posició en què hagin finalitzat la primera fase.

Disposició equips en la segona fase de Copa Catalunya Masculina de Bàsquet. FOTO. Federació Catalana de Basquetbol

Disposició equips en la segona fase de Copa Catalunya Masculina de Bàsquet. FOTO. Federació Catalana de Basquetbol

 

Els quatre millors equips de cadascun dels tres grups d'aquesta fase inicial es jugaran l'ascens, mentre que els altres 24 equips competiran per la permanència. Es jugaran nou lliguetes diferents en què es distribuiran, d'una banda, els 12 equips d'ascens en tres grups, i d'una altra els 24 equips de permanència en sis grups diferents. Per tant, es conforma una nova lliga a doble volta en què els equips de cadascun dels nou grups competiran entre si. 

Objectiu: ascens a Lliga EBA nacional

Així, segons el requadre, el Cerdanyola jugarà en el Grup 3 perquè ha quedat tercer del Grup 2 de la fase prèvia. La competició començarà el 24 d'abril en què es disputarà la primera jornada de la primera volta, que continuarà els dos següents caps de setmana, l'1 i el 8 de maig. La segona volta serà els dies 15, 22 i 29 de maig.

L'objectiu del Club Bàsquet Cerdanyola en aquesta segona fase serà quedar entre els dos millors classificats del seu grup, per poder classificar-se en la fase final i lluitar per l'ascens a Lliga EBA a nivell nacional. La resta d'equips jugaran la fase de permanència.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.