El Club Bàsquet Cerdanyola presenta els seus 15 equips masculins

15 equips i 250 jugadors representaran el bàsquet masculí cerdanyolenc a la temporada 2021-2022

El Club Bàsquet Cerdanyola ha donat el tret de sortida a la temporada 2021-22 aquest dissabte 23 d'octubre al PEM Guiera amb la presentació oficial dels seus equips masculins. En total 15 equips i aproximadament 250 jugadors i entrenadors han lluït l'equipació verd-i-blanca en una celebració on s'ha ampliat la graderia per permetre més afluència de públic. 

Partit previ del primer equip

L’acte de presentació s’ha celebrat després de jugar-se el partit de 5a jornada de la Copa Catalunya Masculina, a les 18 h al PEM Guiera. El primer equip del CB Cerdanyola s’ha endut la victòria davant del CB Vilatorrada per 81-72, fet que col·loca a l'equip primer en la classificació empatat a 10 punts amb el segon.

Senior A temporada 21-22. FOTO: Nora Muñoz

Senior A temporada 21-22. FOTO: Nora Muñoz

El partit i la victòria han estat eufòricament celebrats per l’afició i les famílies de totes les categories, que han omplert de bat a bat el pavelló esperant a la presentació oficial que s’ha fet a continuació. 

Presentació oficial

Durant l'acte, els 15 equips des de menys a més edat han anat apareixent a pista des d'una banda i col·locant-se en ordre omplint la pista. Quan ha arribat el torn de l'últim equip, el Sènior A, la desfilada s'ha fet diferent: el speaker ha anat cridant un per un el nom de cada jugador, i han anat creuant d'un cantó a l'altre de la pista passant per un passadís que els més petits han fet amb els braços estesos perquè els xoquessin la mà.

Un dels equips esperant per xocar mans amb els següents. FOTO: Nora Muñoz

Un dels equips esperant per xocar mans amb els següents. FOTO: Nora Muñoz

A continuació ha estat el torn del discurs institucional. L'alcalde Carlos Cordón, el regidor de cultura i esports Óscar Pons, i la regidora de promoció econòmica Carme Arché, junt amb el president del CB Cerdanyola Josep Maria Blanco han participat de l'acte. 

Clam a ampliar les instal·lacions esportives

El primer a parlar ha estat Josep Maria Blanco, que ha agraït als equips la seva dedicació en la temporada passada i als espònsors del club la seva confiança. Blanco ha fet menció al 50è aniversari del club que se celebra enguany: "Hem fet 50 anys d'història i estem molt orgullosos de poder-vos gaudir", han estat les paraules del president. 

El capità del Sènior A i organitzador de les activitats del 50è aniversari ha animat a la col·laboració de qualsevol persona voluntària per "entre tots sumar i fer una gran celebració". Ha enumerat després algunes de les propostes sobre la taula: canviar l'escut del club fent homenatge al primer, una nova samarreta reversible pels entrenaments, un sopar commemoratiu de club. 

Participació institucional en l'acte. FOTO: Nora Muñoz

Participació institucional en l'acte. FOTO: Nora Muñoz

Blanco ha tornat a prendre la paraula per dirigir-se a les autoritats polítiques: "M'agradaria posar a sobre del parquet, la gran família que forma el bàsquet masculí, el femení, l'handbol, la gimnàstica rítmica, el futbol sala... No hi cabem més. Llavors, preneu nota que no hi cabem a Guiera". Ha fet menció a què el tercer pavelló "ja té la primera pedra" però espera que no trigui ni 10 ni 15 anys en inaugurar-se. 

L'alcalde Carlos Cordón ha respost al president amb paraules d'esperança: "Hi ha el clam a Cerdanyola de millorar les instal·lacions esportives i de crear un pavelló, una piscina coberta i una pista d'atletisme. Aquest Ajuntament està treballant perquè aquestes fites siguin una realitat". 

15 equips i 250 integrants

Al top dels 15 equips masculins es troba el Sènior A, dirigit un any més per Jordi Cornellà, i el Sènior B amb Alex Montes al capdavant. De categoria Sots 21 trobem l'equip blanc, dirigit per Alberto Pérez i Rogelio Pérez, i l'equip verd, amb Uri Carmona d'entrenador. El Júnior A i el Júnior B el dirigeixen l'Alberto González i el Pere Ruíz i el Bernat Mesa respectivament. 

Foto de família del CB Cerdanyola. FOTO: Nora Muñoz

Foto de família del CB Cerdanyola. FOTO: Nora Muñoz

D'equips Cadet n'hi haurà tres: Angel i Alvador Ramírez entrenaran l'A, Pol Monés el B i Oriol Carmona i Pau Ortega el C. També Pau Ortega, amb Ioga Fábrega, estaran al capdavant de l'Infantil, mentre que el Pre-Infantil el dirigirà Adrià Orihueva. 

Els més petits jugaran als equips Mini A, Mini B i Pre-Mini, dirigits per Ferran Hernan i Josep Gil, Andrea Hernández i Asier Gutiérrez, i Jordi Cruxent i Marcel Escarré respectivament. Per últim, també Andrea Hernández i Asier Gutiérrez estaran al capdavant dels jugadors de l'Escola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.