El Club Bàsquet Cerdanyola presenta 19 equips i mostra el nou escut

El club ha presentat aquest dissabte els 200 jugadors que vestiran el verd en la temporada 2022-23

El Club Bàsquet Cerdanyola va celebrar la presentació oficial de la temporada 2022-23 dissabte al vespre en un PEM Guiera eufòric per la recent victòria del primer equip. Els 19 equips i aproximadament 200 jugadors -300 comptant equip tècnic- van desfilar vestint l'equipació del club en un ambient festiu i animats per una graderia plena. 

Presentació del CB Cerdanyola 2022-23. FOTO: Nora MO

Presentació del CB Cerdanyola 2022-23. FOTO: Nora MO


Desfilada verda

El presentador va cridar un per un a cada integrant dels equips, que van anar apareixent en ordre creixent des de l'Escola fins al Sènior B. Quan va arribar el torn del primer equip, el speaker va presentar els jugadors personalment afegint les seves qualitats a pista amb un toc d'humor, i la resta de jugadors van formar un passadís per on van anar passant. 

Presentació del CB Cerdanyola 2022-23. FOTO: Nora MO

Presentació del CB Cerdanyola 2022-23. FOTO: Nora MO


L'ambient de gresca es va multiplicar quan va sonar el nom de l'entrenador, Jordi Cornellà: "L’equip va líder amb 6 victòries i 0 derrotes, és l’equip de Jordi Cornellà, que porta amb nosaltres 5 temporades", va dir el presentador.

Placa pels 50 anys

L'últim tram de l'acte abans de la foto de família van ser els parlaments de les autoritats. El president del CB Cerdanyola, Josep Maria Blanco, va iniciar el torn de paraula per remetre als fonaments del club, l'Escola: "És un orgull que nens tan petits ja vulgui jugar a bàsquet". També va donar gràcies a tots els jugadors pel seu "esforç i dedicació" que ha fet que el nom del club arribi "lluny", i va destacar fites de la temporada passada com assolir la categoria Preferent a Cadet, la 10a posició en Copa Catalunya i, en especial, el campionat de Catalunya sub-21 Preferent. 

El president del CB Cerdanyola, Josep Maria Blanco, rebent la placa dels 50 anys del club. FOTO: Nora MO

El president del CB Cerdanyola, Josep Maria Blanco, rebent la placa dels 50 anys del club. FOTO: Nora MO


Tot seguit, Blanco va destacar que enguany sigui el 50è aniversari del club, tot recordant les activitats que s'han fet per commemorar-ho. Les primeres paraules del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, van ser precisament de felicitació: "Desitjo que amb l'esforç diari aconseguiu els objectius i que gaudiu jugant a bàsquet". Després, Aril va fer entrega a Blanco d'una placa commemorativa pels 50 anys. 

Es concreta el timing del nou pavelló

Els parlaments van terminar amb les paraules de l'alcalde, Carlos Cordón, a qui el president de l'entitat va referir un cop més la demanda de noves instal·lacions per encabir tota la família del bàsquet. Cordón va poder, aquest cop, donar una resposta més clara: "Si tot va be l’any que ve comencen les obres del nou pavelló, que tanta falta fa". 

Foto de família del CB Cerdanyola. FOTO: Nora MO

Foto de família del CB Cerdanyola. FOTO: Nora MO


Es revela el nou escut

El fermall final va ser una sorpresa per a tots els assistents. El president va fer cridar l'Escola perquè s'apropessin a una de les parets on hi ha cartells publicitaris, els va fer estirar un fil i es va destapar el nou escut del club "que l'assemblea va aprovar", segons Josep Maria Blanco. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.