El Club Bàsquet Femení Cerdanyola ascendeix a Liga Femenina 2

El primer equip del CBF Cerdanyola s'imposa al Club Bàsquet Terralfas i aconsegueix l'última plaça a LF2 en la Fase d'Ascens de Granada

El sènior del Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha agafat el vol des d'Andalusia amb la certesa d'haver assolit el seu objectiu: ascendir de categoria a Liga Femenina 2. Les de Pili Bilbao van derrotar diumenge 29 de maig per 57-78 el Club Bàsquet Terralfas, en la quarta jornada d'una intensa Fase d'Ascens celebrada durant el cap de setmana a Granada. Les jugadores havien derrotat dos dels tres contrincants en un duel de grups, i finalment han aconseguit l'última plaça de l'ascens.

Això suposa que en la pròxima temporada les verd-i-blanques jugaran a nivell nacional en una lliga que gestiona la Federación Española de Baloncesto. 


El partit es va resoldre amb un còmode 57-78 que defineix la dinàmica avantatjosa pel Cerdanyola al llarg del partit. L'equip va mantenir la diferència de 10 punts en la major part de l'encontre, marxant al descans amb un 23-37 i tancant el tercer parcial amb 43-58.

Tot i la distància, diversos seguidors cerdanyolencs van donar suport a l'equip via xarxes socials, i van seguir el partit des de les 12.30 h a través del canal de Youtube de la Federación Andaluza de Baloncesto.

S'enduen l'última plaça

Les cerdanyolenques van tenir l'oportunitat d'ascendir directament el dissabte 28 de maig davant de les canàries de l'Aridane, però van ser derrotades en un ajustat 51-55. Però en ser les segones classificades d'aquesta Fase d'Acens, el Cerdanyola ha tingut una segona oportunitat aquest diumenge davant de l'equip que ha quedat segon del subgrup 1, el Club Bàsquet Terralfas.

També va aconseguir l'ascens a Liga Femenina 2 el CB Grup Barna, un dels rivals més forts amb què es va enfrontar el Cerdanyola en la Copa Catalunya. Les barcelonines van competir en la Fase d'Ascens de Sevilla, per tant en un grup diferent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.