El Club Bàsquet Femení Cerdanyola es retroba amb la victòria

Les de Pili Bilbao aconsegueixen els tres punts en la 7a jornada de Liga Femenina 2 després de vàries derrotes seguides

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola es va imposar el passat dissabte al Geieg amb un ajustat resultat de 49-55. Es tracta de la segona victòria del Cerdanyola en Liga Femenina 2, que no havia sumat cap punt més després de guanyar l'Aranguren Multibasket en la primera jornada. Aquest partit, corresponent a la setena jornada, situa les de Pili Bilbao en l'11a posició amb nou punts

Les pròximes jornades i rivals

La lliga es composa de 26 jornades i per tant, ara mateix LF2 es troba en l'equador de la primera volta. Al Cerdanyola li queden per davant deu partits que es disputaran a casa, davant de: Segle XXI, el Sant Adrià, l'Advisoria Boet Mataró, el Mallorca, (i a la segona volta es tornarà a trobar amb) l'Aranguren Multibasket, l'Almeda, l'Anagán, el Geieg, el Viladecans i l'Homs UE Mataró. 

La resta de rivals amb què el Cerdanyola es trobarà en pista contrària seran el Castelló, el Lleida i el Grup Barna. 

Pròxima trobada

La jornada 8 del Cerdanyola es disputa a Guiera el pròxim dissabte 19 de novembre a les 18 h, davant del club Segle XXI d'Esplugues de Llobregat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.