El Club Handbol Cerdanyola aconsegueix la victòria amb un final d'infart

L'equip de Jordi Solé escala fins a la tercera posició de la Copa Catalunya

El primer equip femení del Club Handbol Cerdanyola va guanyar amb un ajustat 29-28 al PEM Guiera davant el Handbol Esplugues. El partir corresponia a la segona jornada de la Copa Catalunya. Les del Baix Llobregat arribaven com a líders a aquest partit i el Cerdanyola amb ganes de refer-se de la derrota patida a Sant Cugat.

El partit va començar amb un ritme intens, amb els dos equips anant per la victòria des del primer minut. Amb grans alternances en el marcador, eren les vallesanes les que es mostraven més encartades a porteria rival i també, l'equip de Jordi Solé es veia molt més sòlid que les seves rivals amb una gran defensa. Gràcies a això, les verdes i blanques se'n van anar al descans amb un petit avantatge de 2 gols (14-12).

A la represa, després de dos gols locals, van arribar els millors minuts de l'Esplugues, firmant un gran parcial de 0-4 (a favor de l’Esplugues) que va permetre empatar el marcador. El CH Cerdanyola reaccionava altre cop amb una gran contundència defensiva, però li faltava un punt físic per escapar-se en l'electrònic. A partir de l'equador de la segona part la intensitat i els nervis creixien en els dos equips.

En la recta final del partit, les visitants tenien més encert que en la primera part i, quan faltaven dos minuts pel final i amb un empat a 27, es posaven per davant en el marcador. Tanmateix, al Cerdanyola no li va poder la pressió i va tornar a empatar l'encontre. Arribava l'hora de la veritat, a falta de menys d'1 minut perquè acabés el partit, l'últim atac era favorable a les del Baix Llobregat, però Maria Peiró va tallar la passada rival i va transformar un gran contraatac per marcar el gol decisiu del matx amb una excel·lent vaselina.

Finalment, un enfrontament molt parell es va inclinar a favor del Cerdanyola que va aconseguir la primera victòria en aquesta Copa Catalunya. Actualment, l'equip de Jordi Solé escala fins a la tercera posició de la taula. El pròxim partit, el Sènior Femení visitarà la pista del Molins de Rei en el partit corresponent a la jornada 3.