El Club Handbol Cerdanyola assegura la permanència a Primera Catalana

El primer equip femení del CH Cerdanyola va sumar tres punts clau sense l'única portera del conjunt de Primera Catalana

El sènior femení del Club Handbol Cerdanyola va guanyar 24-26 a la pista del Club Handbol Banyoles, assegurant la permanència a Primera Catalana gràcies als tres punts sumats diumenge 30 de gener.

El CH Cerdanyola va tirar de l’èpica de guanyar sense portera i amb una jugadora de camp sota els tres pals. L'única portera de l'equip, Alazne Barreto causava baica per a l'equip dirigit per d’Edu Gómez. Amb aquests tres punts, ja tenen la permanència assolida matemàticament per continuar una temporada més a Primera Catalana.

Partit igualat

Després d'uns primers compassos de tanteig, les verdes van aprofitar la seva superioritat a l'atac per obtenir un petit avantatge en els primers 20 minuts de joc. Tanmateix, el problema era la defensa, on gairebé cada llançament de les locals es transformava en gol, i en els darrers minuts de la primera part, les banyolines van aprofitar aquesta feblesa per remuntar el partit i col·locar-se 4 gols per sobre de les vallesanes (14-10).

A la represa, va començar l'heroïcitat de les d'Edu Gómez, que a poc a poc van corregir aspectes defensius per ajudar a la inhabitual jugadora de camp que estava entre els 3 pals. D'aquesta manera, el CH Cerdanyola va fer un salt qualitatiu important i a l'altra àrea no van fallar gràcies a un gran moviment de pilota a banda i banda que acabava normalment en encert. Posteriorment, ja cap a l'equador de la segona part, els dos conjunts tornaven a estar a igualat en l'electrònic, però la inèrcia de la remuntada van fer que les cerdanyolenques acabessin de rematar la feina. A les acaballes del partit i amb el marcador empatat, les verdes van aconseguir 2 gols d'avantatge que van ser decisius al final del matx per assegurar la victòria.

Pròxim partit, a casa

El CH Cerdanyola ja ocupa la quarta posició a la classificació amb 9 punts, que ja li serveixen per assegurar matemàticament la categoria. El pròxim partit serà contra l’Handbol Garbí de Palafrugell al PEM Guiera el 6 de febrer a les 20 h.