El Club Handbol Cerdanyola cau davant l'Espanyol B

El sènior masculí del CH Cerdanyola és cuer de Primera Catalana

El sènior masculí del Club Handbol Cerdanyola va caure derrotat per 29-34 a Guiera contra un efectiu Espanyol B, en el partit corresponent a la 16a jornada de Primera Catalana. El conjunt dirigit per Edu Gómez és cuer de la taula amb cinc punt.

Igualtat inicial

El partit començava parell, amb els dos conjunts materialitzant els seus primers respectius gols, però eren els visitants els que en un primer moment ja tenien un petit avantatge en l'electrònic. Cap a l'equador de la primera part, van arribar els millors minuts pels cerdanyolencs, quan van aconseguir tapar els llançaments exteriors de les primeres línies rivals i aconseguien l'èxit del gol movent la pilota amb velocitat.

Gràcies a això, l'equip d'Edu Gómez es posava per sobre en el marcador, tanmateix, aquesta situació es va capgirar abans d'arribar al descans, quan els blanc-i-blaus van reaccionar i van tornar a ser efectius en el seu atac. Amb aquesta tònica, l'encontre marxava al descans amb els barcelonins 3 gols per sobre.

L'Espanyol s'imposa

A la represa, l'Espanyol continuava trobant amb èxit el gol, sobretot amb jugades eficients mitjançant el pivot, un autèntic maldecap per tota la defensa del Cerdanyola. Amb això, els visitants mantenien la seva renda assolida en el tram final de la primera part. Per la seva banda, els vallesans van reaccionar quan es jugaven els últims 15 minuts de partit, ja que, l'equip d'Edu Gómez imposava el seu ritme superior, especialment en els contraatacs.

Sènior masculí del Club Handbol Cerdanyola. FOTO: Nora Muñoz Otero

El partit es tornava a igualar, però finalment, l'Espanyol va saber jugar millor a les acaballes de l'encontre, solidificant la seva línia defensiva i seguint trobant els espais amb el pivot. Quan faltaven 2 minuts pel final i amb els visitants 3 per sobre, l'àrbitre va assenyalar una polèmica expulsió a un jugador del Cerdanyola i els barcelonins ho van aprofitar per sentenciar el partit.

D'aquesta manera, nova desfeta de l'equip masculí, que no rep recompensa amb el seu joc. Els d'Edu Gómez segueixen cuers amb 5 punts. Cada vegada queda menys temps per revertir el vol i tan jugadors com cos tècnic saben que tenen un peu a Segona Catalana. El pròxim partit serà aquest mateix dijous a la pista del Martorell, en l'encontre ajornat corresponent a la 13 de competició.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.