Al Club Handbol Cerdanyola se li escapa la victòria en els minuts finals

El CH Cerdanyola va perdre 36-33 en la segona jornada de Copa Catalunya

Partit corresponent a la jornada 2 de la Copa Catalunya el que enfrontava al Sant Esteve de Sesrovires B contra el Club Handbol Cerdanyola i que va acabar amb derrota verda per 36-33. Després d'una derrota en la primera jornada, els verds i blancs volien aconseguir aquest cop el triomf a domicili, però es va escapar en l'últim moment.

El partit començava amb un ritme bestial, amb els dos equips marcant 1 gol cada 30 segons, en una exhibició física i tècnica, mostrant-se molt més encertats en la porteria rival. Tanmateix, a partir de l'equador de la primera part els cerdanyolencs van anar a menys, mentre que els locals tenien una marxa més. Gràcies a això, el Sant Esteve de Sesrovires B es va anar al descans amb un important avantatge de 5 gols (21-16).

A la represa, gran reacció del conjunt d'Edu Gómez que va sortir conscient que volia anar pel partit, amb un excel·lent parcial d'1-6 en els primers minuts de la segona part. Eren els millors minuts del Cerdanyola, gràcies a l'efectivitat en els llançaments i, sobretot, gràcies a una fantàstica actuació del porter Àlex, que va ser decisiu per empatar el partit. A partir d'aquest moment és quan l'equip local va reaccionar i va tornar a mostrar-se molt contundent de cara el gol. S'arribaven als minuts finals, i els blancs i blaus arribaven millor, ja que el seu porter suplent es va lluir per parar-ho tot en els darrers instants. Això va fer que, un partit que el Cerdanyola tenia la victòria en la mà s'acabés esvaint amb algunes errades ofensives. Finalment la balança es va inclinar a favor dels locals i els punts es van quedar a Sant Esteve de Sesrovires.

D'aquesta manera, balanç negatiu pel Sènior Masculí que, de dos partits jugats, no ha pogut guanyar cap. La pròxima jornada, l'equip d'Edu Gómez descansarà i reapareixerà en la competició el dia 9 de maig al PEM Guiera contra el Club Handbol Martorell en el partit corresponent a la jornada 4.