El Club Handbol Cerdanyola guanya amb claredat a Guiera

Tant el primer equip femení com el masculí van aconseguir guanyar els seus partits del cap de setmana

El Club Handbol Cerdanyola femení va guanyar en un partit molt plàcid davant del Castellbibal. Les cerdanyolenques van endossar un 40 a 8 a les seves rivals, un dels equips de la part baixa de la classificació. Tot i l’enorme diferència entre els dos equips, la intensitat de les locals tant en atac com en defensa va ser la tònica durant tot el partit.

Remuntada del masculí

El CH Cerdanyola masculí va derrotar al CA Sabadell en un partit molt igualat i amb remuntada inclosa. La primera part va ser clarament favorable al Sabadell, que es va avançar al descans per 13 a 18. A la segona, els verds van pujar la intensitat i van anar retallant les distàncies al marcador. El partit va arribar a l’últim minut amb empat i, en una jugada d’infart, el porter cerdanyolenc va aturar el llançament rival i va marcar gol des de la seva porteria, deixant el definitiu 35 a 34.