El Club Handbol Cerdanyola incomoda la visita de l'Handbol Parets a Guiera

El primer equip masculí del CH Cerdanyola va perdre en la setena jornada de Primera Catalana però va resistir davant el segon classificat

El Club d'Handbol Cerdanyola va caure (29-36) davant l'Handbol Parets tot i resistir durant la primera meitat al PEM Guiera. El partit corresponia a la jornada 7 de Primera Catalana i es va disputar el diumenge 7 de novembre.

L'equip dirigit per Edu Gómez rebia a uns dels rivals més potents i més durs de tota la lliga, però els cerdanyolencs van donar la cara durant gairebé tot el matx i van dificultar el que a priori era un partit assequible pels visitants. El partit començava amb molta intensitat. D'una banda, els verds-i-blancs sortien endollats i donant una bona imatge, d'altra, els visitants sortien un pèl més confiats. A mesura que anaven passant els minuts els blocs defensius d'ambdós conjunts es feien forts i contundents en la línia defensiva, i no hi havia cap dominador en el marcador. Amb aquesta tònica es va arribar al descans, amb un 13-15 desfavorable als cerdanyolencs.

A la represa, els locals van pagar molt cara una desconnexió total en els primers 10 minuts, ja que el Parets va sortir amb una altra mentalitat en veure que per aconseguir la victòria havien de suar de valent. D'aquesta manera i amb un terrible parcial de 2-9 favorable als blanc-i-blaus, el Parets va aconseguir un avantatge que es va mantenir fins al final de l'encontre. Paral·lelament, el Cerdanyola va aconseguir retrobar-se amb les bones sensacions de la primera part a partir de l'equador de la segona. Tot i fer un bon tram final de partit amb bones defenses i amb una versió millorada de l'atac, la diferència en l'electrònic va perdurar fins al xiulet final de l'àrbitre amb un resultat definitiu de 29-36.

D'aquesta manera, els cerdanyolencs tornen a perdre a Guiera. Els d'Edu Gómez continuen a la darrera posició de la classificació, situats amb 1 punt en 6 jornades de competició i encara no coneix la victòria. El pròxim partit, el Club Handbol Cerdanyola jugarà a domicili contra el Sant Esteve Sesrovires B en cerca de la primera victòria de la temporada.