El Club Handbol Cerdanyola, més a prop de la permanència

El primer equip femení del CH Cerdanyola va guanyar 27-19 a l'Handbol Santpedor

El Procer Cerdanyola, equip femení del Club Handbol Cerdanyola, signa una victòria important per seguir escalant fins a la permanència a Primera Catalana. El conjunt cerdanyolenc es va imposar 27-19 a l'Handbol Santpedor

Handbol Cerdanyola i Handbol Santpedor se citaven a Guiera per disputar la segona jornada del grup de permanència de Primera Catalana. A priori, la veterania i el físic de les del Bages intimidava a una plantilla molt més jove de les locals, però durant el joc, la fortalesa defensiva i una porteria molt encertada, van deixar molt ben encaminat el partit a la mitja part amb un avantatge de 9 gols (15-6).

A la represa, les verdes van jugar a administrar la diferència de gols, alentint el partit i esgotant les possessions de pilota. Per la seva banda, les visitants van intentar retallar diferències, però les cerdanyolenques van plantejar un partit molt sòlid a la pista. Cal destacar, els minuts donats a les més joves, que, no van desentonar, ja que van continuar amb nota el treball defensiu de les seves companyes. En canvi, a l'atac, el Cerdanyola no va estar tan efectiu com a la primera part, és per això que les diferències no van augmentar. Finalment, després d'un encontre molt treballat amb la direcció de Tomás Sanz a la banqueta (davant l'absència d'Edu Gómez), les vallesanes es van emportar un merescut triomf.

D'aquesta manera, resultat positiu per les aspiracions del Procer Cerdanyola per a mantenir-se a Primera Catalana. Després de tornar a sumar 2 punts, el Cerdanyola té mitja permanència a la butxaca. El pròxim partit serà dissabte vinent a la pista de l’Handbol Club Perelló.