El Club Handbol Cerdanyola no surt de l'última posició de Primera Catalana

El primer equip masculí del Club Handbol Cerdanyola cau per 30-42 en la 18a jornada de Prmera Catalana davant del Sant Esteve Sesrovires B

El sènior masculí del Cerdanyola Club d'Handbol es va veure superat, especialment en la primera part, per un ràpid i eficaç Sant Esteve Sesrovires B en el partit de diumenge 27 de febrer corresponent a la 18a jornada de Primera Catalana. El partit es va resoldre al PEM Guiera amb un resultat de 30-42, que deixa als d'Edu Gómez en una situació difícil per mantenir-se en la categoria. Tot i que resten quatre partits de la primera fase i la segona fase a una volta, l'equip es troba últim a la classificació amb 5 punts havent perdut 13 partits dels 16 jugats.

Primera part a remolc

Els dos conjunts van estar igualats fins al minut 10 aproximadament. A partir d'aquí, els visitants van posar la directa en l'electrònic en aconseguir un gran avantatge, sent més contundents a la seva línia defensiva i, sobretot, no errant gairebé cap llançament. Els locals intentaven reaccionar, però ja es van veure amb complicacions marxant al descans amb un resultat de 13-22 desfavorable.

Un Sant Esteve sentenciador a la segona part

A la represa, el joc es va tornar a anivellar, ja que tots dos equips van ser millor en els seus atacs que en les seves defenses. Després d'un tram durant l'equador de la primera meitat en què el Cerdanyola va retallar 3 gols, els del Baix Llobregat van acabar de sentenciar l'encontre amb jugades verticals i eficients per acabar demostrant la seva superioritat a Guiera.

Pròxima trobada

Aquesta nova derrota del sènior masculí del Cerdanyola CH dificulta encara més als d'Edu Gómez la permanència a la categoria. La pròxima jornada els verd-i-blancs descansaran i tornaran a la competició en la jornada 20 de Primera Catalana el cap de setmana del 12 i 13 de març, a la pista del Club Handbol Sant Llorenç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.