El Club Handbol Cerdanyola presenta 7 equips i 115 esportistes

La presentació oficial de la temporada 2023/2024 al PEM Guiera es va segellar amb victòria del primer equip masculí davant del líder

El Club Handbol Cerdanyola va celebrar la presentació oficial dels seus equips per la temporada 2023/2024 el passat diumenge 3 de desembre al pavelló del PEM Guiera. En l'acte van desfilar els 7 equips actualment en competició compostos per 115 esportistes.

Mencions especials i benvingudes

Durant la presentació es va comptar amb la presència del regidor Antonio Otero, qui va recordar els temps en què ell mateix va jugar al club. La Glòria Turón, directiva de la Federació Catalana d'Handbol, també va pronunciar unes paraules per a ressaltar la importància de la dona en el món de l'esport, tant en la direcció com en l'àrea de joc, a més de destacar la tasca que en aquest sentit es fa al club. També van estar presents alguns dels representants dels patrocinadors Grupo Procer, Nuroil i Cerdanyola Implant.

La presidenta Eva Escriche va agrair als nous membres incorporats a l'actual Junta Directiva la seva decisió de fer aquest pas endavant, així com a tot l'equip de voluntaris per la seva col·laboració en les activitats organitzades des del club. Durant la presentació es va fer una menció especial al Tomás Sanz, un soci molt estimat i molt implicat en el club des de la joventut, al qual se li va fer lliurament d'una samarreta. També es va rebre amb els braços oberts a diversos jugadors que aquesta temporada han retornat al CH Cerdanyola, a més de donar la benvinguda a noves incorporacions.

Els objectius de la temporada

El club es planteja per la present temporada l'objectiu primordial d'incrementar la base, especialment la línia femenina i omplir més pistes, amb les esperances posades en la construcció del futur nou pavelló de Cerdanyola.

Fermall amb victòria

En acabar la presentació es va disputar el partit de Tercera Catalana entre el Sènior Masculí i el CH La Garriga, els primers classificats. L'encontre es va viure amb una emoció plena que es va transformar en victòria 30-29. Durant la mitja part del partit es van sortejar vàries paneres amb productes de comerços locals de Cerdanyola: Bon Preu, Cerdanyola Implant, Nuroil, Tempo di Vino, Ca la Marineta, Fruiteria Cosita Buena, Celler Can Costa, El Fil a l'agulla, Monda Intima Bonasort, Rostisseria Can Sala, Esports Vian, Col·legi Montserrat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.