El Club Handbol de Cerdanyola presenta la temporada 2019-2020

El Club Handbol Cerdanyola va presentar oficialment l'1 de desembre els 15 equips, els objectius i algunes novetats de la nova temporada

El diumenge 1 de desembre el Club Handbol de Cerdanyola va fer la presentació oficial dels seus 15 equips i de la nova temporada, on es van exhibir també algunes novetats i es va llegir el manifest contra les violències masclistes amb motiu del 25N.

Aquesta és la primera presentació que realitza la nova junta del club, amb Eva Escriche al capdavant de la junta directiva. Una de les novetats va ser la presentació d'un decàleg que arreplega 10 punts de valors que abasten temes com l'esportivitat i el respecte dins de l’àmbit esportiu. A més, la junta també va voler aprofitar per adherir-se a la commemoració del 25N i es va llegir el manifest contra la violència cap a les dones. 

Óscar Pons, regidor d'Esports, va voler esmentar una sèrie de millores que es realitzaran en els quatre anys vinents. "El PEM Guiera tindrà una nova pista d'handbol", anunciava Pons. Aquesta notícia va ser molt ben rebuda per part del públic.

Dels 15 equips, la junta vol remarcar l'equip de Diversitat Funcional. "Volem incloure'ls en el món esportiu. A més, aquesta és una activitat molt beneficiosa per a ells", explica Eva Escriche. 

 

Una altra de les novetats d'aquesta temporada ha estat la d'incloure una activitat d’escola per donar a conèixer l’handbol i que així tothom tingui l'oportunitat de provar-ho. 

La presidenta del club afirma que un dels objectius a assolir aquesta temporada és aconseguir una millor comunicació interna i externa. "Volem donar-nos a conèixer entre la població de Cerdanyola i volem tenir contacte amb la gent", explica Escriche. El club també vol potenciar els valors en l'àmbit esportiu i créixer i reforçar la base i el projecte d'escola. 

L'acte va ser presidit per Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, acompanyat d'Eva Escriche, presidenta del club d'handbol, Oscar Pons, regidor d'Esports i Josep Alcoberro, membre directiu la Federació Catalana d'Handbol.