El Club Marxa Nòrdica Collserola organitza la 7a Eco Marxa Nòrdica

L'esdeveniment esportiu serà el 12 de març a les 10 h al PEM Guiera

El Club Marxa Nòrdica Collserola organitza la setena edició de l'Eco Marxa Nòrdica diumenge 12 de març a les 10 h al PEM Guiera, amb dos recorreguts: un de 6 km i un altre de 12 km. Es farà també una sessió d'hipopressius a les 9.45 h, un conjunt d'exercicis posturals i respiratoris a càrrec de Cristina Pradas, entrenadora personal.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer al web VII Eco Marxa, o bé presencialment els dies 10 i 11 de març de 16 h a 19 h a la Fundació Roser de Maig (Casal parroquial, Avda Espanya 21), on també es farà la recollida de dorsals i samarretes. El preu per participar és de 14 € les persones federades, i 16 € les no federades.

La inscripció inclou una samarreta ecològica, un tubular de Coll, avituallaments ecològics, una sessió d'escalfament, estiraments i explicació de la tècnica correcta de marxa nòrdica, una bossa amb obsequis, a més de la  participació en un sorteig de material esportiu i productes ecològics. L’organització disposarà, a més, d’un lloguer de bastons a 5 euros el mateix dia de la prova. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.