El Club Natació Cerdanyola guanya 19 medalles als Campionats d'Estiu de Catalunya

Els 12 nedadors de la secció màsters del club van aconseguir medalla tant en relleus com en individual

10 medalles d’or, 6 de plata i 3 de bronze van anar a Cerdanyola després dels Campionats de Catalunya d’Estiu celebrats a l’Anella Olímpica de Tarragona. La competició va ser a mitjans de juny i hi van participar 12 nedadors de la secció màsters del Club Natació Cerdanyola, que sumant les proves individuals i els relleus van aconseguir molt bons resultats en les diverses modalitats. 

El Cerdanyola triomfa en relleus i individual

Tots els nedadors van obtenir medalles en proves individuals o en els relleus. Iolanda Merino va ser segona en 50 papallona i tercera en 100 lliures. Miriam Mimó va aconseguir la primera posició en 200 braça i la tercera en 200 esquena. Susana Oliva va ser segona en 50 lliures, igual que Sergi De Aquino. Gabriel Vignes va triomfar en esquena sent el primer en 50, 100 i 200 metres, i Juanma González va ser segon en 50 també d'esquena. Dídac Leiva va ser primer en 50 i 100 esquena i segon en 200 esquena, i Eloy Burillo, primer en 50 lliures, en 100 esquena i segon en 200 lliures. El Cerdanyola va ser primer en el relleu de 4 x 50 estils i 4 x 100 estils, i tercer en el de 4 x 50 lliures masculins.

El Club Natació Cerdanyola als Campionats d'Estiu de Catalunya. FOTO: Cedida

El Club Natació Cerdanyola als Campionats d'Estiu de Catalunya. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.