El Club Natació Cerdanyola ja té secció d'aigües obertes

La creació d'aquesta nova secció donarà una major visivilitat i ajudarà a projectar la imatge del club

La secció d'aigües obertes del Club Natació Cerdanyola ja és una realitat. Des d'aquest mes de novembre el club cerdanyolenc ha posat en marxa aquesta nova secció amb la finalitat de donar servei a tots els nedadors i nedadores del club que abans havien de competir de manera individual en aquesta modalitat si ho volien fer. "Ara estaran sota el paraigües del CN Cerdanyola i això és un pas més pel club", ha explicat la presidenta Miriam Mimó.  

Això també comportarà que ara tots aquests nedadors i nedadores puguin gaudir dels serveis que ofereix el club: entrenaments amb entrenadors especialitzats, sortides mensuals a la Costa Brava, servei d’inscripcions a les travesses que hi ha al calendari de la Federació Catalana de Natació i acompanyament durant la travessa i avituallament. 

D'aquesta manera, la presidenta del CN Cerdanyola assegura que "amb aquesta nova secció es fa realitat una de les demandes dels socis" i considera que això també "li donarà una major visivilitat i ajudarà a projectar la imatge del club en altres ambients de la natació". 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.