El Club de Patinatge de Cerdanyola aconsegueix tres ors i vuit medalles al 19è Trofeu de l'Amistat

200 patinadors i 14 clubs han participat en la 19a edició del Trofeu de l'Amistat i el 4t Memorial Paco Arpide al pavelló de Can Xarau

El Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola del Vallès ha organitzat, un any més, el Trofeu de l'Amistat i el 4t Memorial Paco Arpide durant el cap de setmana del dissabte 15 i diumenge 16 de febrer. El torneig ja ha arribat a la seva 19a edició i, aquesta vegada, hi han participat 200 patinadors i patinadores i 14 clubs

Enguany, com a novetat, el Club va decidir incorporar dins el torneig la competició entre les categories aleví, benjamí, cadet, infantil, juvenil i júnior. Fins ara, la competició només s'havia realitzat entre els diferents grups d'iniciació. La directora i entrenadora del CPACV, Adela Berbel, afirma que aquest canvi ha tingut molt bona rebuda. 

Durant tot el dissabte 15 de febrer es van dur a terme les competicions dels més petits, el grup d'iniciació. Els salts anglesos i les figures d'àngel, d'àguila i colom van ser els més practicats pels patinadors.

Ja durant el matí de diumenge els patinadors es van atrevir amb els Axels i Loops triples, entre d'altres. A més, també es van realitzar figures com l'Escorpí i piruetes d'àngel i canó. 

 

Tot i que el Trofeu de l'Amistat, com diu el seu nom, és potenciar aquesta relació, també busca encalentir motors per la nova temporada de competicions i que els patinadors i patinadores estiguin ben preparats per exhibir-se en públic i davant un jutge. Adela Berbel explica que sempre intenten convidar a clubs de patinatge de fora de Catalunya. Enguany hi han participat el PA Riera, CPA Bigues i Riells, CN Terrassa, Reus Deportiu, PA Mataró, APA Corbera, CPA Arenys de Mar, CPA La Palma, CET 10 Club, CPA Viladecavalls, PA Sant Celoni, CPA Sentmenat i APASAB. 

En aquest torneig el club de patinatge de Cerdanyola ha aconseguit arreplegar 11 medalles. Pol López (Júnior), Carla Garcia (Juvenil) i Kevin Cortés (Iniciació), van emportar-se l'or. Fent pòdium també es troben Andrea Garcia (Juvenil), Emma Recio i Daniela Moreno (iniciació menors), Elsa Fuentes (Iniciació majors), Ivet Toribio i Yeni Ylian (Iniciació), Layaan Belaachaj (iniciació menors) i Ruth Gómez (Juvenil). 

A l'acte de cloenda dos alevins han realitzat una exhibició de patinatge artístic en parella i, seguidament, Carlos Cordón, Óscar Pons i Adela Berbel han fet entrega dels premis als guanyadors. L'entrenadora i directora afirma que "el futur del Trofeu de l'Amistat és clar: té dinou anys d'història i tothom compta amb aquest torneig, que ja és de referència a la ciutat".