Els clubs de bàsquet de Cerdanyola comencen la competició

Els primers equips del Club Bàsquet Cerdanyola i el Club Bàsquet Femení Cerdanyola no van poder començar la temporada a l'octubre

Els primers equips del Club Bàsquet Cerdanyola i del Club Bàsquet Femení Cerdanyola tornen a la competició aquest cap de setmana. La categoria dels dos equips, fins ara anomenada Copa Catalunya, ha passat a ser el campionats d’Espanya. Cap dels dos clubs va poder iniciar la temporada al mes d’octubre i aquest mes de març jugaran la primera jornada.

El CB Cerdanyola obrirà la competició al PEM Guiera el dissabte 6 de març. A les 19:30 h rebran el CB Sanfeliuenc A. Els cerdanyolencs comparteixen grup amb l’AESE. Cermasa, el CB Ripollet, CB.Mollet B i el Club Natació Sabadell.

Per la seva banda, el CBF Cerdanyola s’estrenarà com a visitant a la pista del Joventut Les Corts el diumenge 7 de març a les 17 h. Al seu grup també hi ha el Camping Bianya Roser, el TGN Bàsquet Club i el Bàsquet SAFA Claror A.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.