Els clubs esportius adapten els Campus de Nadal a les mesures de seguretat

Els grups bombolla i les activitats a l'aire lliure, claus en els campus nadalencs dels clubs esportius

L’activitat esportiva no s’atura a Cerdanyola del Vallès malgrat que les competicions catalanes continues suspeses i que els entrenaments regulars s’aturen fins al gener. Clubs esportius de la ciutat han adaptat els seus Campus de Nadal i sessions de tecnificació a les mesures de seguretat que requereix la situació de pandèmia.

 

L’hoquei patins aprofita l’aire lliure

El Cerdanyola Club d’Hoquei és un dels clubs que ha reorganitzat el seu Campus de Nadal per poder seguir entrenant amb els esportistes que no volen aturar-se aquests dies. Així, el club cerdanyolenc ha optat per traslladar les sessions a la pista de la Boina per tal de poder entrenar a l’aire lliure i assegurar la ventilació. Des del Cerdanyola CH destaquen que el Campus, dirigit per l’entrenador del primer equip masculí, Andi Colaianni, s’organitza en grups bombolla i segueix altres mesures com l’ús de mascareta, la presa de temperatura el rentat de mans.

 

 

El Club Bàsquet Cerdanyola segueix amb la tecnificació

El Club Bàsquet Cerdanyola també ha mostrat a través de les xarxes socials com han iniciat les sessions de tecnificacions de Nadal. En el seu cas, els entrenaments es fan a l’interior del PEM Guiera i, per tant, és obligatori l’ús de mascareta. També estan aprofitant els espais exteriors del PEM Guiera per fer exercicis a l'aire lliure. 

Tecnificació de Nadal del CB Cerdanyola. FOTO: CB Cerdanyola

Tecnificació de Nadal del CB Cerdanyola. FOTO: CB Cerdanyola