Un combatiu Cerdanyola no pot amb el Barça

Els de Santi Lara cauen eliminats de la Copa Catalunya tot i fer un bon paper a les semifinals

La proesa no va poder ser. David no va poder contra Goliat. Però el Cerdanyola Futbol Club surt més que reforçat de les semifinals de la Copa Catalunya, en què va caure derrotat per 1 a 5 davant del Barça.

Tot i l’evident superioritat dels blaugranes, els de Santi Lara van saber mantenir el ritme del partit i, fins i tot, en alguns trams competir de tu a tu contra un dels millors equips del món.

Potser pels nervis o per l’excepcionalitat del partit, els verds es van veure sorpresos ja en el primer minut de partit amb un gol del barcelonista Sergio, després d’una gran triangulació dins l’àrea dels vallesans.

Els culers, acostumats a aquest tipus de partits, dominaven els primers compassos del matx  amb una certa tranquil·litat, la qual cosa va quedar palesa  amb el segon gol al minut 5, aquesta vegada obra del nou fitxatge blaugrana, Erick.

Josep defensant a Erick, autor de dos dels gols del partit. FOTO: FCF

En comptes d’abaixar els braços, el Cerdanyola es va créixer davant l’adversitat i va contestar el domini del rival amb la garra que tant els caracteritza. Els verds van gaudir de dues ocasions clares per a retallar les distàncies abans de la mitja part. Cap d’elles, però, va acabar al fons de la xarxa. La primera, d’un xut creuat d’Amores, que s’estavellava al pal esquerre de la porteria; i la segona, un penal que llançava Héctor, però aturava de forma magistral el porter blaugrana, Miquel Feixas.

A la represa, el Cerdanyola va sortir amb bon ritme, però al segon minut de la segona part, queia un altre gerro d’aigua freda pel conjunt de Santi Lara. Dyego feia el 0 a 3 pel Barça i, gairebé sense temps per a reaccionar, el portuguès Erick marcava el seu segon gol amb un xut al primer pal que no podia aturar el porter cerdanyolenc, Hurtado.

Amb el 0 a 4, el Barça encarrilava la semifinal i posava una marxa menys en el partit. Això ho aprofitava el Cerdanyola, primer amb un xut a boca de canó de Rocabayera, que aturava Feixas; i després amb el gol d’Héctor, qui rematava de córner. El gol dels vallesans feia aixecar de la cadira les més de 400 persones que van acompanyar a l’equip a Martorell i demostraven que la ‘marea verda’ és una de les millors aficions del futbol sala català.

L'afició del Cerdanyola va tenyir de verd les graderies del Pavelló Municipal de Martorell. FOTO: FCF

Abans de la botzina final, Matheus s’encarregaria de posar el definitiu 1 a 5 a l’electrònic i, d’aquesta manera, el Barça es classificava un any més per a la final de la Copa Catalunya que disputaran amb l’Indústries Santa Coloma aquest diumenge.