Comencen les obres a les pistes de futbol sala de Fontetes

Les obres s'allargaran fins al desembre i els equips del Cerdanyola FC s'han traslladat a altres pistes

Les obres per cobrir les dues pistes poliesportives de la ZEM Fontetes van començar el dilluns 12 de setembre amb l'objectiu de convertir-les en espais coberts. Els equips del Cerdanyola Futbol Club que entrenaven allà s'han traslladat a les pistes de l'Institut Forat del Vent.

Els treballs compten amb una inversió de 709.931,53 euros -dins el pressupost municipal de 2022- i es preveu que s'allarguin quatre mesos. Les dues pistes poliesportives de la Zona Esportiva Municipal Fontetes es cobriran amb una coberta de xapa prefabricada que inclourà parts translúcides que permetran l’entrada de la llum. L’estructura es preveu en dues crugies que es sostindran en pilars a la part perimetral i bigues de formigó armat prefabricat.

A banda de la coberta, l’actuació preveu un nou enllumenat amb diferents regulacions que permetran el nivell d’il·luminació adient per a les diferents pràctiques esportives. A més, també es preveu una nova xarxa de recollida i sanejament de les aigües pluvials i de les aigües de desguàs de les cobertes i de la zona adjacent a les pistes mitjançant canalons i baixants connectats a una xarxa soterrada.

Donat que el paviment quedarà malmès pel trànsit de les obres, aquestes contemplen un nou paviment adequat per a la pràctica esportiva i que consistirà en una base de formigó armat i amb una capa de trànsit amb acabat remolinat i pintat a base de resines de color. A més, el voltant de les pistes serà raspat per aconseguir una superfície antilliscant.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.