Un contundent Cerdanyola venç els dos partits del Torneig d'Històrics i és semifinalista

Els verds han guanyat per 2-0 al Sants i s’han imposat amb un gol de Boris Garrós a l’Hospitalet en el partit decisiu (1-0)

El Cerdanyola FC és el segon semifinalista del Torneig d’Històrics del Futbol Català després de superar en la segona jornada de la fase de grups a la UE Sants i al CE L’Hospitalet. Els vallesans han guanyat per 2-0 als santsencs, i s’han imposat amb un gol de Boris Garrós a l’Hospitalet en el temps afegit en el partit decisiu (1-0).

En el partit inicial, Sants i L’Hospitalet han empatat sense gols. Amb aquestes dues victòries, el conjunt que dirigeix Oliver Ballabriga, s’enfrontarà dissabte (19 h) al CE Manresa en la primera semifinal de l’Històrics.

Cerdanyola FC 2 - 0 UE Sants

El Cerdanyola, l'equip de major categoria del grup (2RFEF), ha imposat la lògica i ha superat el Sants en un duel intens que s’ha resol a la fase final del matx, quan els de Oliver Ballabriga han encadenat dos gols de forma consecutiva.

El marcador s’ha estrenat a pilota aturada, un dels punts forts del conjunt verd. Guillem Bonet ha fet una centrada mil·limètrica i Adri Díaz, de cap, ha superat al porter Llasera per avançar els vallesans. Dos minuts més tard, Guillem Bonet ha tornat a ser protagonista amb un gran gol des de la frontal de l’àrea, que ha assegurat el triomf del Cerdanyola.

Cerdanyola FC 1 - 0 CE L'Hospitalet

Tota l’emoció s’ha concentrat en el darrer partit, on el Cerdanyola en tenia prou amb un empat per accedir a semifinals, mentre que l’Hospitalet necessitava el triomf. Conscients d’aquesta necessitat, els riberencs han començat forts i Sanku ha tingut la primera ocasió al minut 3, amb un xut massa creuat.

El partit ha estat molt tens, amb dos equips que han anat a per totes. De fet, l’entrenador vallesà Oliver Ballabriga ha estat expulsat per protestar al minut 8. Carlos Martínez ha tingut la primera opció pel Cerdanyola amb un xut fort i centrat que ha desviat Aliaga (m.13), i el mateix Martínez ha topat amb la defensa riberenca en una acció clara de perill (m.18).

Joel Lasso, davanter de l’Hospi ha gaudit d’una magnífica ocasió al minut 35 després d’una magistral passada de Ton Alcover. Amb el conjunt de Joan Sánchez plenament a l’atac, i en temps afegit, Boris Garrós ha marcat el gol decisiu amb un xut molt llunyà que ha entrat en paràbola a la porteria de l’Hospi. D’aquesta manera, el Cerdanyola ha sentenciat la seva classificació.