Montflorit i Ca n'Oliver, escenaris de la Cursa dels Poblats Ibèrics

La cursa, que se celebra el dissabte 31 de juliol, es veurà condicionada per la pandèmia, però igualment es podrà celebrar amb la participació d'uns 400 corredors

La 14a edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics arriba aquest dissabte 31 de juliol. El barri de Montflorit rebrà aquesta cursa popular, en una edició encara marcada per la Covid-19, en el seu retorn després que l'any passat no s'hagués pogut celebrar.

Les millors imatges de la 13a Crusa dels Poblats Ibèrics

Imatge de la 13a edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics l'any 2019.

La cursa popular, que arriba a la seva 14a edició, organitzada pel club CIMS Cerdanyola, en col·laboració amb el CEM Cerdanyola, es realitzarà en dos recorreguts, un de 16 km, amb sortida a les 08:30 i un altre més curt, de 10 km, amb sortida a les 09:00. Ambdós recorreguts tindran el seu inici i la seva arribada al Centre Cívic Montflorit, i entraran dins del Parc de Collserola passant pel Poblat Ibèric de Ca n'Oliver. En començar s'entregaran tots els dorsals i bosses als corredors participants.

A més de les curses per adults hi ha la infantil, dins del barri de Montflorit, amb una distància de 900 metres, que també surt i acaba al Centre Cívic.

En l'edició d'enguany, pateix alguns canvis a causa de la pandèmia i pot admetre un límit de 500 corredors. 

Les millors imatges de la 13a Crusa dels Poblats Ibèrics

Imatge de la 13a edició de la Cursa dels Poblats Ibèrics l'any 2019.

Un dels canvis més significatius és que els corredors no podran gaudir d'un bany a la piscina del Centre Cívic i tampoc del dinar popular en el restaurant del recinte, tal com ha succeït en les edicions anteriors. A causa d'aquest canvi, l'organització ha establert com a alternativa l'entrega d'un menú amb un bocata, beguda i gelat per endur en acabar la prova.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.