El Cros Ciutat Cerdanyola bat rècords arribant als 900 inscrits

La cursa, que se celebra el 20 d'octubre, inaugura la temporada catalana de cros 2019

El Club Esportiu Cerdanyola Atletisme i Triatló i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitzen una nova edició del Cros Ciutat Cerdanyola que enguany arriba al número 21. El Cros tindrà lloc el pròxim diumenge 20 d'octubre de 2019, de 9 h a 13 h, al Parc Tecnològic del Vallès. Oferint curses a partir dels 4 anys d'edat, hi haurà curses per a esportistes federats i esportistes amaters, així com escolars.

L'esdeveniment torna a batre rècord d'inscripcions un any més, tal i com explica el seu organitzador, Rafa Meléndez: “Les xifres encara són provisionals, però aproximo que arribarem als 900 inscrits”. Aquestes dades contrasten amb els 686 inscrits de l'any passat, així com també s'ha passat de 21 clubs inscrits el 2018 a 47 clubs enguany, tal i com remarcava Meléndez.

 

Prova inaugural i puntuable

Tal i com explica Meléndez, la temporada catalana de cros conta amb unes 35 proves, 6 de les quals puntuen per anar al Gran Premi Català de Cros. Aquest any, el Cros Ciutat Cerdanyola serà una d'aquestes 6 proves. “A més a més de ser la cursa inaugural de la temporada catalana de cros, vuit de les curses que es celebraran puntuen per el Gran Premi Català de Cros”, explica, orgullós, l'organitzador.

Les categories de la prova aniran des de “Menuts” -nascuts als anys 2014 i posteriors- fins a “Master 2” -50 anys en endevant-. Els circuits ténen distàncies diferents, i es combinaran segons la cursa i la categoria tal i com s'especifica en els horaris del Cros. L'última prova, es celebrarà a les 13.35h, i tancarà una jornada esportiva que durarà tot el matí.