La Cursa per Collserola celebra la seva 30a edició i canvia d'horari

Enguanya, la Cursa per Collserola es farà l'11 de juny al vespre amb dues opcions de circuit

La Cursa per Collserola retorna al calendari atlètic i ho fa amb novetats per celebrar la seva 30a edició. El CE Cerdanyola Atletisme i Triatló i l’Ajuntament de Cerdanyola han apostat per un canvi en el calendari i també en l’horari de la cursa, que es trasllada del matí a la tarda-vespre.

Dos circuits

Les persones que s’inscriguin poden escollir entre dos circuits: un de 14km i 431m de desnivell positiu i un altre més curt de 7,5km i 216m de desnivell positiu. Tots dos tenen part del recorregut per la serra de Collserola. A més, aquest any se celebrarà una cursa jove per atletes nascuts el 2009 o 2010 i que tindrà una distància de 3,5km. Les inscripcions per participar a la 30a Cursa per Collserola es mantindran obertes fins arribar a la xifra màxima de 500 persones participants.

La Cursa per Collserola es durà a terme el dissabte 11 de juny. Al matí es podrà recollir el dorsal a la Zona Esportiva Municipal Les Fontetes. També es podrà recollir a la tarda, a partir de les 17 h. A les 18 h tindrà lloc la sortida de la cursa jove i a les 2 0h la sortida de les cures de 14 i 7,5km

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.