La Cursa dels Poblats Ibèrics tornarà a passar per Ca n’Oliver

El diumenge 3 de setembre se celebrarà la 16a edició de la cursa de muntanya, organitzada pel CIMS Cerdanyola

La XVI Cursa dels Poblats Ibèrics se celebrarà el diumenge 3 de setembre i ho farà tornant a passar pel Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. Enguany, el CIMS Cerdanyola manté la data de l’any passat, quan la cursa es va haver de traslladar de finals de juliol a principis de setembre per l’activació del nivell 3 del Pla Alfa al Parc de Collserola.

Des del museu es prepararà un tram del jaciment perquè les persones esportistes i el públic puguin gaudir d’un dels indrets privilegiats de la cultura ibèrica de la ciutat. També col·laboren en l’organització la FEEC (Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada), l’entitat veïnal de Montflorit i el Bar Restaurant Montflorit.

Hi hauran dues curses circulars, una de 10,5 km i 425 m de desnivell positiu i una altra de 15,5 km i 600 m de desnivell positiu. Per reduir el màxim l’impacte de la cursa al Parc de Collserola, el total de persones inscrites entre les dues curses serà de 500 atletes i no es donaran gots als avituallaments; els corredors i corredores hauran de fer servir el seu propi got o bidó. Les inscripcions s’han de realitzar al web de la cursa https://www.cimscerdanyola.cat/poblats/.

Els infants també tindran l’oportunitat de participar en una cursa de 900 metres pels carrers de Montflorit. I precisament serà el Centre Cívic de Montflorit el lloc de sortida i arribada de les curses: la de la cursa llarga a les 8:30h i la de la cursa curta a les 9h. A més, les persones inscrites podran remullar-se gratuïtament a la piscina al acabar la prova. El lliurament de premis està previst a les 12h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.