La Cursa Solidària de l'institut Forat del Vent recapta 1400 kg de menjar

Més de mil alumnes de vuit centres educatius de la ciutat van participar a la 9a edició de la cursa

L'intitut Forat del Vent va recaptar 1400 kilograms de menjar a la 9a edició de la seva Cursa Solidària. A l'esdeveniment es van inscriure un total de 1450 estudiants, familiars i professors, dels quals van córrer finalment 1176, que van aconseguir recollir més d'una tona d'aliments que seràn distribuits per Càritas Cerdanyola

Més enllà de l'intitut Forat del Vent, també van participar en aquesta 9a edició de la cursa integrants dels instituts Banús, Gorgs, Pere Calders i Jaume Mimó, les escoles de Collserola, Carles Buigas, Les Fontetes i Flor de Maig, així com la Fundació Catalonia Creactiva, el CEE Jeroni de Moragas i Serveis Educatius Cerdanyola.

El lliurament de premis d'aquest darrera edició va anar a càrrec de l'inspectora educació, Lourdes Pérez, dl director de l'Institut Forat del Vent, Jordi Fernández, lA Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Cerdanyola, Pilar Adell, el President de Cerdanyola Comerç i serveis, Xavi Olivé, la representant de l'AFA de l'Institut, Eva Cabra, Eva Cabra, i el Director d'Ercros Cerdanyola, Fernando Burgueño.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.