Dani Setién no continua com a entrenador del Cerdanyola Club d'Hoquei femení

Club i entrenador han pres la decisió de forma consensuada i serà Andi Colaianni qui agafarà el relleu fins a final de temporada

Relleu a la banqueta del primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei. El club i Dani Setién, fins ara entrenador del conjunt d'Ok Liga, han arribat a un acord per a la desvinculació del tècnic de la direcció de l'equip. L'entrenador del primer equip masculí, Andrés Colaianni, dirigirà el femení fins a final de temporada compaginant els dos rols.

En un comunicat, el club agraeix el compromís, la dedicació i la feina feta per Setién i anuncia que, després d'aquesta decisió consensuada, el tècnic continuarà vinculat al Cerdanyola CH formant part del cos tècnic de la secció masculina sènior. L'entrenador verd-i-blanc, Andrés 'Andi' Colaianni assumirà la direcció de l'equip d'Ok Liga fins a final de temporada i compaginarà aquest rol amb el d'entrenador del primer equip masculí de Nacional Catalana. El director esportiu del club, Marc Miranda, serà el segon entrenador de l'equip femení.

Pròxims partits

El canvi a la banqueta arriba la setmana que el Cerdanyola Feníe Energía afronta amb dos partits en l'horitzó. El dijous 24 es desplaçaran a Manlleu per disputar, a les 20 h contra el Club Patí Manlleu, l'últim partit de la fase de grups de la lliga europea, la Female League Cup. Les cerdanyolenques estan obligades a guanyar per mantenir-se amb opcions de classificar-se per a la Final 4. Dissabte passat es van imposar 8-1 al Roller Matera italià.

En l'Ok Liga, dissabte visitaran la pista del Club Patí Voltregà per jugar, a les 17.30 h, la 19a jornada de la competició. El Cerdanyola CH és cinquè en la classificació amb 34 punts.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.