Dani Zamora substitueix Jordi Balaguer com a director esportiu del Club Bàsquet Cerdanyola

El club ha fet dos fitxatges aquesta temporada

Jordi Balaguer deixa de ser director esportiu del Club Bàsquet Cerdanyola per incompatibilitats personals. El club va anunciar, en una roda de premsa l'1 d'octubre, que Dani Zamora torna al club per assumir les tasques que deixa Balaguer.

Balaguer va arribar al CB Cerdanyola com a entrenador de l'equip de lliga EBA la temporada 2017-2018. La següent temporada va deixar de ser tècnic de l'equip i va assumir el càrrec de director esportiu. "Agreixo al club aquesta oportunitat i estic content d'haver format part d'aquesta família", va assegurar Jordi Balaguer en roda de premsa, afegint que es veu "obligat a deixar la direcció esportiva" perquè no pot dedicar les hores necessàries que requereix aquesta tasca.

El president del club, Txema Blanco va agrair la tasca de Balaguer durant els darrers tres anys i va anunciar que el cerdanyolenc Dani Zamora serà el seu substitut. Zamora ja havia desenvolupat les tasques de director esportiu en una etapa anterior al CB Cerdanyola. "En una temporada tan complicada arribo amb molta il·lusió d'estar al club de la meva ciutat", va dir Zamora el dijous 1 d'octubre.

 

 

Els dos fitxatges, presentats

També en roda de premsa, el CB Cerdanyola va presentar els dos fitxatges d'aquesta temporada: Pol Martínez i Pere Ruíz. Martínez, aler de 26 anys, arriba procedent de l'UE Horta de Copa Catalunya i considera que el CB Cerdanyola ha de lluitar per millorar resultats: "Els objectius han de ser ambiciosos per fer un pas endavant". Per la seva banda, l'aler-pivot Pere Ruíz arriba procedent del FC Martinenc.

L'entrenador del sènior A de Copa Catalunya, Jordi Cornellà destaca que són jugadors amb perfils que l'equip no tenia: "El Pol és un jugador molt versàtil i el Pere és un jugador de perfil molt ofensiu i anotador". El conjunt cerdanyolenc també suma a la plantilla el jugador del filial Xavi Pagès, que puja al primer equip després de ser reforç durant diversos partits.

L'equip inicia la temporada amb diversos contratemps. Primer, la baixa de Javi Anton abans de començar la pretemporada i la baixa temporal d'Albert Salat, i en segon lloc, la detecció d'un cas positiu de coronavirus dins la plantilla que ha obligat a aturar els entrenaments i suspendre la seva participació al Torneig Josep Marcet.