Debut gloriós del Cerdanyola Futbol Club de Futsal (6-0)

El primer equip de la secció de futbol sala del Cerdanyola FC va golejar al Almonacid FS en la primera jornada de Segona Nacional B

El Cerdanyola Futbol Club de futsal comença de manera immillorable la lliga: 6-0 contra els aragonesos de l'Almonacid FS en un partit còmode i brillant pels verd-i-blancs, disputat aquest dissabte 16 de setembre al PEM Guiera. Un encontre dominat quasi al 100% pels homes de Santi Lara que van oferir una qualitat de joc individual i col·lectiva excel·lent.

El Cerdanyola FC de futsal s'imposa en el debut a lliga. FOTO: Cerdanyola FC

Primera part

Hector Albadalejo va obrir el marcador només començar, prenent avantatge des del principi. Set minuts després, David Busquets va sorprendre tota la grada amb un xut des de mig camp directe a la xarxa que va fer aixecar la graderia. Aquests dos gols de la primera part van permetre al Cerdanyola agafar seguretat, tot i que encara no era suficient per a sentenciar el partit.

Segona part

A la represa va arribar la traca final. Josep Puig va definir el tercer amb un xut per l'escaire imparable, i Daniel Alonso va utilitzar la seva agilitat per estar en el moment perfecte per rematar. Ja amb el 4-0, els locals es van acabar de sentir còmodes i va començar l'espectacle futbolístic de veritat: tot el quadre verd estava alt d'energia provocant continuades ocasions de perill i mantenint un ritme frenètic fins al final del partit.

Josep Puig del Cerdanyola FC de futsal en el debut a Segona B a Guiera. FOTO: Cerdanyola FC

Els rivals aragonesos poc van poder fer per a contraatacar. Ja en els últims minuts, els visitants van jugar de cinc amb el porter jugador per intentar retallar distàncies, però només van aconseguir deixar la porteria lliure per als dos últims gols del Cerdanyola, a càrrec d'Albadalejo i Bernat Batllori.

Valoració de Santi Lara

Tot i el resultat, el tècnic Santi Lara va ser crític amb els primers minuts de partit: "Hem de tenir clar que el nostre poder és defensar bé i treballar la pressió junts, i en la primera part ens hem cregut un altre tipus d'equip". En canvi, segons Lara l'equip va demostrar la seva essència en la segona part: "Un equip fort defensivament, que treballa molt junt i van tots a una".