Definida la pretemporada 2020-2021 del CB Cerdanyola

Els de Jordi Cornellà debutaran a casa contra el Círcol ‘B’ el 19 de setembre

El Club Bàsquet Cerdanyola ho té tot preparat per arrencar la temporada 2020-2021. Després que la pandèmia no permetés acabar la temporada anterior i tot i la incertesa del moment actual, el club afronta aquesta tornada als entrenaments amb moltes ganes i il·lusió. Així, la setmana que ve, alguns equips de la base ja començaran a entrenar-se sota les estrictes mesures de seguretat i amb el protocol establert per a la COVID-19. 

Els dos equips sèniors, no iniciaran la pretemporada fins al dimarts 15 de setembre tot i que de manera voluntària alguns jugadors ja s’exercitaran a Guiera aquesta setmana. Els dos equips seguiran entrenats per Jordi Cornellà i Álex Montes amb reptes importants i ambiciosos a la Copa Catalunya i a la Segona Catalana.

Pel que fa al primer equip, la pretemporada ja està pràcticament definida. Els de Jordi Cornellà debutaran a casa contra el Círcol ‘B’ el 19 de setembre. Una setmana després, el dia 26, els cerdanyolencs visitaran el CN Terrassa un dels rivals a la Copa Catalunya aquesta temporada.

 

El següent cap de setmana serà el torn del Torneig Josep Marcet, que aquest any disputaran el Centre Catòlic, l’RCD Espanyol i el Claret de Barcelona.

Finalment, la setmana abans de l’inici de lliga, el 10 d’octubre, els de Jordi Cornellà rebran a casa a un dels equips punters de la Copa Catalunya la passada temporada, el Lluïsos de Gràcia. A banda d’aquestes cites, el tècnic continua buscant un darrer partit amistós pel 23 de setembre. Les hores dels partits encara no estan confirmades i el Club les donarà a conèixer a les seves xarxes socials un cop siguin oficials.