Derbi d'OK Liga molt igualat decantat pel Sant Cugat a Can Xarau (2-3)

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei cau per la mínima davant del PHC Sant Cugat en la 17a jornada de lliga

El Cerdanyola Club d'Hoquei d'OK Liga no s'ha pogut imposar en el derbi d'aquest dissabte 17 de febrer a Can Xarau contra el PHC Sant Cugat. Les verd-i-blanques han estat derrotades per 2-3 en un encontre molt igualat i també d'alta tensió. El resultat situa l'equip en la setena posició amb 22 punts.

Primera part igualada

El Cerdanyola va començar per davant en el marcador gràcies al gol de Gemma Solé en el minut sis de la primera part. Però la dinàmica d'igualtat no va trigar a imposar-se, i només dos minuts després Laura Porta va empatar el marcador. L'1-1 es va mantenir gairebé durant tot el primer temps fins a completar-se els 24 primers minuts; l'últim minut, el Cerdanyola va poder definir en una falta directa que Solé va fallar, i en la següent jugada sí van desencallar l'electrònic amb una assistència de Solé rematada per Carla Castro des de la frontal.

Remuntada del Sant Cugat

A la represa i amb un 2-1 que havia aportat alè a l'equip, el Cerdanyola va entrar a pista sent molt dominador i perillós. En el minut 27, Solé va fer un xut potentíssim que la portera va aturar amb dificultat. Tres minuts després, Laura Valverde i Ariadna Carrión van tenir un dos contra un arran d'una jugada de contra que no van poder transformar. Va ser el Sant Cugat qui sí que es va avançar en el 31', quan Alba Ambrós va trobar forat en un dels primers atacs llargs del conjunt visitant.

Amb el 2-2, la dinàmica va canviar en favor al Sant Cugat. Només tres minuts després del segon gol, Laia Paredes va transformar arran d'una contra després d'uns minuts de domini i d'atac continu cerdanyolenc. Valverde va tenir una claríssima en el 35' rematant des de davant de la portera una pilota un pèl desviada. Amb l'avantatge en el marcador, les visitants es van concentrar en protegir porteria i van tancar el partit amb victòria.