Derrota del CBF Cerdanyola en un encontre molt combatut a Guiera

L'encontre de la tretzena jornada contra el Roser s'ha saldat amb un 46-61

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola no suma a la represa de Super Copa Femenina que ha tingut lloc al PEM Guiera dissabte 13 de gener. Les verd-i-blanques han perdut 46-61 davant d'un Roser A que no ha sentenciat fins a la mitja part de l'últim parcial. El resultat situa les d'Albert Roig en la novena posició, i al rival en la quarta, provisionalment.

Inici equilibrat

El Cerdanyola ha començat avantçant-se per 4-0 en cinc minuts inicials amb només dues cistelles.Tanmateix, transcorreguts els sis minuts de partit, les visitants han assolit l’empat a 4 i el desempat a favor en la següent jugada. Les locals s'han mantingut molt a prop, inclús situant-se per sobre en el marcador en alguns moments, gràcies en parts a triples d’Esther Cortés i de Sara Forés. Ja en els dos últims, l’electrònic s'ha equilibrat a 10 en uns minuts d'errades d’ambdós equips. Finalment el quart s'ha decantat per les visitants, 10-12.

El Club Bàsquet Femení Cerdanyola contra el Roser en un partit de Super Copa Femenina. FOTO: Nora MO

El segon període ha començat igualment parell, amb resposta del Cerdanyola a la primera cistella del Roser. Però a partir del 12-14, el Cerdanyola s’ha estancat i el Roser ha augmentar distàncies. En el primer temps mort del parcial, transcorreguts 4 minuts i mig, l’electrònic evidenciava, ara sí, una superioritat barcelonina de 14-21. Poc encert del Cerdanyola i un triple a favor del Roser han contribuït a aquesta situació. Just a la meitat del parcial, el Roser ha assolit la diferència de dos dígits gràcies a un tir lliure. Cap al final, les locals han retallat distàncies fins a un punt, éssent clau el triple de Judit Romera. De fet, el Cerdanyola s'ha imposat en la mitja part 25-24.

El Roser es creix

A la represa, la superioritat cerdanyolenca no s'ha mantingut durant massa temps, perquè un tir lliure i un triple del Roser les ha fet remuntar. El parcial s'ha mantingut molt parell amb diferències d'un i dos punts fins que en ells últims dos minuts, tres cistelles seguides del Roser i cap del Cerdanyola han fet decantar la balança per les visitants, tancant el tercer quart amb un 36-42 més còmode.

L'últim període ha estat dominat enterament per les barcelonines, les quals han trobat un alt percentatge d'encert i han aconseguit neutralitzar l'atac del Cerdanyola. En els primers minuts les d'Albert Roig han pogut mantenir distàncies sense retallar res, però ja en la recta final la diferència ha superat els deu punts, tancant el partit amb un 46-61.